preloader
banner

Madopskrift med Sun-Maid

Lynstegt Ananas og Rejer med Rosiner

  • Forberedelsestid 15 Minutter
  • Tilberedelsestid 10 Minutter
  • Portioner 4

Ingredienser

  • 3,5 dl tørret ananas
  • 2,4 dl Sun-Maid rosiner
  • 3 spsk vindruekerneolie
  • 3 grønne løg, trimmet og hakket
  • 1 spsk ingefær, skrællet og stødt
  • 1 3/4 tsk sort peber
  • 3 spsk sød sojasovs
  • 1 spsk soya sovs
  • 1 spsk frisk limesaft
  • 1/2 tsk salt
  • 12 store rejer, pillede
  • 1 jalapeño
  • 8 små peberfrugter, stilke fjernet og halveret på langs
  • 1/2 stort rødløg, skåret i 1 cm stykker
  • 3 grønne løg, hvide og grønne dele groft hakket
  • et skvæt fiskesauce
  • koriander (til pynt)

Fremgangsmåde

  • 1

    BLØD ananas i en kop varmt vand i ti minutter.

  • 2

    VARM OP 1 spsk olie i en stor gryde ved middelhøj varme.

  • 3

    TILFØJ grønne løg, ingefær og hvidløg.

  • 4

    TILBEREDNING indtil den er blød og gylden.

  • 5

    TILFØJ pebernødder, både sojasovs, limesaft, fiskesauce, rosiner og salt. Laver mad.

  • 6

    SÆNK til medium varme i to minutter.

  • 7

    OPVARM den resterende olie i en wokpande ved middel varme.

  • 8

    TILFØJ rødløg, peber og ananas.

  • 9

    TILFØJ rejer under omrøring, indtil de får en fin farve. Fjern olien fra wokken.

  • 10

    TILFØJ sort pebersauce og 2 spsk til rejerne i wokken.

  • 11

    STEG ved middel varme under omrøring indtil rejerne har en flot overflade.

  • 12

    TILFØJ jalapeño og grønne løg, før de tages af varmen.

  • 13

    SERVER. Pynt med koriander.