preloader
banner

Madopskrift med Sun-Maid

Kylling med Karry og Kokosnød

  • Forberedelsestid 10 Minutter
  • Tilberedelsestid 15 Minutter
  • Portioner 3-4

Ingredienser

  • Sun-Maid soltørrede rosiner fra Californien
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 kg udbenet kyllingebryst uden skind, skåret i strimler
  • 1 lille rød peberfrugt, groft hakket
  • 1,2 dl finthakket løg
  • 2 hvidløgsfed, hakket
  • 2 tsk revet frisk ingefær
  • 1 tsk stødt koriander
  • 3/4 tsk malen gurkemeje
  • 3/4 tsk salt
  • 2,4-3,5 dl let kokosmælk (let kokosmælk har en tyndere konsistens og mindre fedt end almindelig kokosmælk. Bruger du almindelig mælk, så juster tykkelsen med vand.)
  • Varmkogt basmatiris eller langkornet ris
  • Sødede kokosflager
  • Ristede usaltede cashewnødder

Fremgangsmåde

  • 1

    Varm olivenolie i en bred stegepande ved middelhøj varme.

  • 2

    Tilsæt kyllingen og steg i 3-4 minutter under omrøring en eller to gange, indtil kyllingen er lysebrun.

  • 3

    Fjern kyllingen fra tallerkenen og stil til side.

  • 4

    Tilsæt peberfrugt, løg, hvidløg og ingefær til stegepanden. Steg ved middel varme, indtil de er bløde.

  • 5

    Drys koriander, gurkemeje og salt over grøntsager og rør i 15 sekunder.

  • 6

    Tilsæt kokosmælk og bland.

  • 7

    Tag kyllingen tilbage i stegepanden.

  • 8

    Steg i 2 minutter, eller indtil kyllingen er gennemstegt.

  • 9

    Server over varme kogte ris med rosiner, kokos og cashewnødder.

Se Næringsindhold Se Næringsindhold Skjul Næringsindhold Skjul Næringsindhold

Næringsindhold

  • Portion: 1,2 dl ris, 2 spsk rosiner, 1 spsk sødet kokos og cashewnødder.
  • Portion per tallrik: 3-4

Pr. portion

  • Kalorier: 511
  • Calories from Fat:
% Daglig Værdi*
  • Fed 21 g
  • Heraf mættet fedt 8 g
  • Kolesterol 73 mg
  • Natrium 590 mg
  • Kulhydrater 51 g
  • Fiber 3 g
  • Protein 30 g

* Procentuelle daglige værdier er baseret på en diæt med 2000 kalorier. Dine daglige værdier kan være højere eller lavere afhængigt af dit kaloriebehov.