preloader
banner

Småt og godt

Chokolade-Nødde Blanding med Karry

  • Forberedelsestid 40 Minutter
  • Tilberedelsestid 30 Minutter
  • Portioner 20

Ingredienser

  • 2,4 dl Sun-Maid gyldne rosiner
  • 3 spsk sukker
  • 1 spsk stærkt eller mildt karrypulver
  • 1 tsk kosher salt
  • 7 dl blanding af rå, usaltede nødder og frø såsom pistacienødder, pekannødder, valnødder, solsikkefrø, græskarkerner
  • 0,6 ingefær, finthakket
  • 2,3 dl mælkechokoladeknapper

Fremgangsmåde

  • 1

    Tænd ovnen på 170 grader.

  • 2

    Bland sukker, karry og salt i en lille skål. Læg til side.

  • 3

    Fyld en mellemstor gryde med vand. Laver mad. Fjern fra varmen.

  • 4

    Tilsæt nødder og frø til vandet og lad det stå i 30 sekunder. Hæld vandet fra og kom i en stor skål.

  • 5

    Drys nødder og frø med sukkerblandingen. Rør rundt og fordel på bagepapir på en tallerken.

  • 6

    Kog i 20-30 minutter i ovnen, omrør hvert 10. minut, indtil nødderne er jævnt ristede.

  • 7

    Bland rosiner og ingefær med de varme nødder. Lad afkøle. Blandingen bliver mere sprød, når den er koldere.

  • 8

    Tilføj chokoladeknapper og bland. Opbevares i en lufttæt beholder.

Se Næringsindhold Se Næringsindhold Skjul Næringsindhold Skjul Næringsindhold

Næringsindhold

  • Portion: 0,6 dl
  • Portion per tallrik: 20

Pr. portion

  • Kalorier: 186
  • Calories from Fat:
% Daglig Værdi*
  • Fed 12 g
  • Heraf mættet fedt 3 g
  • Kolesterol 2 mg
  • Natrium 83 mg
  • Kulhydrater 18 g
  • Fiber 2 g
  • Protein 4 g

Procentuelle daglige værdier er baseret på en diæt med 2000 kalorier. Dine daglige værdier kan være højere eller lavere afhængigt af dit kaloriebehov.