preloader
banner

Madopskrift med Sun-Maid

Butternutgræskar med Kikærter og Rosiner

  • Forberedelsestid 10 Minutter
  • Tilberedelsestid 20 Minutter
  • Portioner 4

Ingredienser

  • 1,2 dl Sun-Maid soltørrede rosiner
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 medium løg, skåret i tynde skiver
  • 2 hvidløgsfed, hakket
  • 1 spsk malet frisk ingefær
  • 1 tsk karry pulver
  • 1/2 tsk stødt kanel
  • 1/2 tsk stødt koriander
  • 1,2-2.4 dl grøntsagsbouillon
  • 4,8 dl butternut squash i skiver og tern (285 g)
  • 1 dåse (425 g) kikærtebønner, skyllet
  • Kogte ris

Fremgangsmåde

  • 1

    Varm olivenolie i en medium gryde over medium varme.

  • 2

    Tilsæt løget og steg indtil løget er gyldenbrunt, cirka 10 minutter.

  • 3

    Tilføj hvidløg, ingefær, karry, spidskommen og koriander. Rør i 1 minut.

  • 4

    Tilsæt bouillon og squash. Læg låg på og lad det simre ved middel varme i 8-10 minutter eller indtil squashen er blød.

  • 5

    Tilføj kikærter og rosiner. Server over ris.