preloader
banner

Madopskrift med Sun-Maid

Ananas, Rosiner og Blomkål med Stegte Ris

  • Forberedelsestid 10 Minutter
  • Tilberedelsestid 15 Minutter
  • Portioner 2

Ingredienser

  • 1 blomkålshoved
  • 0,6 dl rød peber
  • 0,6 dl gulerødder
  • 2 hvidløgsfed
  • 2,4 dl ananas
  • 1,2 dl Sun-Maid rosiner
  • 2 æg
  • 3 spsk sesamolie
  • 5 spsk sojasovs
  • 2 grønne løg
  • Salt og peber til smag

Fremgangsmåde

  • 1

    Trim og skær blomkålshovedet i mindre stykker. Kom blomkålen i foodprocessoren og bland indtil blomkålen ligner ris.

  • 2

    Skær gulerødderne i ¼ store tern.

  • 3

    Skær den røde peber i ¼ store tern.

  • 4

    Hak hvidløgsfeddene fint.

  • 5

    Skær ananassen i ½ store tern.

  • 6

    Varm 3 spsk sesamolie op med en stor stegepande eller i en wokpande.

  • 7

    Steg det finthakkede hvidløg, indtil det er let brunet, cirka 1 minut.

  • 8

    Tilsæt gulerødder og rød peber og steg i cirka 3 minutter.

  • 9

    Kom blomkålen i en stegepande og steg til det er blødt i cirka 10 minutter.

  • 10

    Kom ananas og rosiner i stegepanden.

  • 11

    Lav røræg i en anden bradepande og tilsæt derefter blomkålsblandingen.

  • 12

    Tilsæt 5 spsk sojasovs.

  • 13

    Afslut med at tilføje grønne løg.

  • 14

    Tilsæt salt og peber til smag.