Trim og skær blomkålshovedet i mindre stykker. Kom blomkålen i foodprocessoren og bland indtil blomkålen ligner ris.
Skær gulerødderne i ¼ store tern.
Skær den røde peber i ¼ store tern.
Hak hvidløgsfeddene fint.
Skær ananassen i ½ store tern.
Varm 3 spsk sesamolie op med en stor stegepande eller i en wokpande.
Steg det finthakkede hvidløg, indtil det er let brunet, cirka 1 minut.
Tilsæt gulerødder og rød peber og steg i cirka 3 minutter.
Kom blomkålen i en stegepande og steg til det er blødt i cirka 10 minutter.
Kom ananas og rosiner i stegepanden.
Lav røræg i en anden bradepande og tilsæt derefter blomkålsblandingen.
Tilsæt 5 spsk sojasovs.
Afslut med at tilføje grønne løg.
Tilsæt salt og peber til smag.